Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un volum de proze scurte din şi despre pandemie semnate de 14 autori, 'Pandemicon', a apărut la editura Crime Scene Press

Gaudeamus
carte librarie online

Volumul colectiv de proză scurtă „Pandemicon. Povestiri pentru sfârşitul lumii”, o colecţie de 14 naraţiuni din şi despre pandemie, a apărut la editura Crime Scene Press.

Prozele sunt scrise de autori din diverse generaţii, cu experienţe literare diferite şi cu stiluri originale: Stelian Ţurlea, George Arion, Michael Haulică, Eugen Cristea, Ovidiu Pecican, Amalia Lumei, Petre Crăciun, Caius Dobrescu, Adrian Onciu, Gabriel Brănescu, Alexandru Arion, Mircea Pricăjan, Oana Stoica-Mujea, George Arion Jr., Mihnea Arion, potrivit news.ro.

DE NECREZUT Guvernul spune că România poate produce până la sfârşitul anului 50% din necesarul de măşti

Istorisirile lor sunt o modalitate de eliberare de fricile care, în mod firesc, ne macină în această perioadă nefastă. În ele, cititorii vor întâlni nelinişte, încrâncenare, flagelarea nepăsării cu care sunt trataţi uneori oamenii, dar şi a indolenţei pe care o manifestă câteodată aceştia, ignorând virusul, adoptând posturi aberante, inventând teorii ale conspiraţiei halucinante. Oricât ar părea de ciudat, în aceste pagini cititorii vor găsi chiar şi umor. Sau viziuni de domeniul fantasticului. Sau dezvăluiri cutremurătoare.

Crime Scene Press este editură specializată exclusiv în literatură de suspans. Printr-o selecţie riguroasă a titlurilor, girată de George Arion, scriitor de policier, noul proiect urmăreşte promovarea genului mystery & thriller în rândul cititorilor. Planul editorial cuprinde atât autori români cât şi străini, clasici, dar şi contemporani, ce reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spaţiul cultural din care provin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.