Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una din cinci persoane care face un test Covid în Los Angeles are un rezultat pozitiv. Spitalele sunt pline, iar bolnavii ajung în biserici și săli de sport

unsplash.com
los angeles

Unul din cinci locuitori care se testează în Los Angeles este depistat pozitiv pentru Covid, astfel că spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi, care ajung în biserici și săli de sport.

Los Angeles este oraşul american unde riscul de a te infecta cu Covid-19 nu a fost niciodată mai mare. În acest moment, unul din cinci locuitori care face un test Covid în Los Angeles are un rezultat pozitiv, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Mega-veste! Salariile vor fi majorate cu 75%! Cine și în ce condiții puteți beneficia de majorare

Numărul deceselor din cauza bolii a urcat la peste 11.000. Spitalele sunt deja arhipline, aşa că bolnavii ajung în biserici şi în săli de sport.

„Pe 30 decembrie, media zilnică în ultimile şapte zile a fost de 110 decese. Aceasta este o creştere de 700% de când a început valul. Un alt mod de a analiza acest lucru este că pierdem, în medie, o persoană la fiecare 15 minute în comitatul LA”, a declarat dr. Barbara Ferrer, din cadrul Departamentului de Sănătate Publică Los Angeles.

Autorităţile comitatului Los Angeles aşteaptă un dezastru uman în următoarele două săptămâni.

„Am putut vedea în două săptămâni, 8.500 de persoane spitalizate în fiecare zi. Şi apoi o săptămână mai târziu, decesele noastre zilnice ar putea creşte până la 175 de persoane”, a continuat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.