Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre adversarele Simonei Halep a fost la locul MĂCELULUI din Las Vegas: 'Am crezut că sunt artificii'

www.dailymail.co.uk
Las Vegas atac armat

Jucătoarea britanică de tenis Laura Robson se afla la Las Vegas în timpul atacului armat comis la un festival de muzică country. "Am crezut că sunt focuri de aritificii. Suntem în stare de şoc", a scris sportiva pe reţelele de socializare. "Sunt bine. Am fost chiar acolo...am crezut că e un foc de artificii, apoi lumea a început să alerge. A fost înfiorător. Prietenul meu se afla mai departe şi a ajutat răniţii. Suntem în stare de şoc", a scris Robson pe Instagram.

Citește și: Foarte interesant! Ce FIRMĂ deține soția unui adjunct SRI din „era” Coldea

Robson, în vârstă de 23 de ani, a jucat săptămâna trecut la un turneul ITF în California. Cel puţin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, conform ultimelor informaţii furnizate de şeriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Las Vegas. Lombardo a precizat că ofiţeri l-au înfruntat pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert, fiind ucis.

Citește și: Patronatele îi cer Cabinetului Tudose introducerea unei noi taxe! Despre ce e vorba

Autorităţile au anunţat de asemenea că au localizat-o pe Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani, care era căutată ca ”persoană de interes” în acest incident. Atacul din Las Vegas a devenit cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite, conform news.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.