Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre adversarele Simonei Halep și-a anunțat RETRAGEREA, la numai 30 de ani: A fost numărul 4 în lume

Dominika Cibulkova

Jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova, fost număr 4 WTA, şi-a anunţat, marţi, retragerea din activitatea sportivă, la vârsta de 30 de ani, potrivit news.ro.

“După cum ştiţi, nu am mai jucat la turnee de câteva luni. Ceea ce a început ca o problemă persistentă la tendonul lui Ahile a devenit unul dintre cele mai dificile momente ale vieţii mele – a trebuit să decid ce să fac cu cariera mea. După multă reflecţie, după discuţii şi susţinerea familiei, prietenilor şi echipei mele, am decis în cele din urmă că nu voi mai reveni pe teren ca jucătoare. Este un moment plin de sentimente: tristeţe, teama de necunoscut, dar şi entuziasm pentru ce îmi va aduce viaţa”, a scris Cibulkova pe Instagram.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

Dominika Cibulkova a menţionat că a a avut norocul de a avea “un întreg ‘sat’ de oameni minunaţi” care au ajurtat-o să-şi clădească o carieră frumoasă. “Aleg astăzi pentru a-mi anunţa retragerea din tenis pentru că este şi ziua în care este lansată biografia mea”, a adăugat ea.

“Abia aştept să păşesc în următoarea parte a vieţii mele şi să abordez noi provocări, să petrec momente fericite cu familia mea, cu prietenii, să vizitez locuri noi şi să îmi creez noi amintiri. Îmi va fi dor de susţinerea fanilor mei pe terenul de tenis, dar nu vă voi uita niciodată pentru că tenisul va fi mereu parte din mine. Un nou capitol începe acum…”, a mai scris Cibulkova.

Dominika Cibulkova are în palmares opt trofee la simplu şi unul la dublu, ultimul obţinut în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.