Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, va sta într-o închisoare pentru bărbaţi

observator.tv
Estibaliz Carranza

Ucigaşă Estibaliz Carranza este atât de periculoasă, încât va fi închisă cu bărbați, nu cu femei. Carranza a luat atat viaţa atât fostului ei soţ, cât şi iubitului ei, atunci când nu au reușit s-o lase gravidă şi pentru că s-au purtat urât cu ea.

Ea a fost condamnată la închisoare pe viață, însă va fi mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generaţie, iar ea este prima femeie care va fi transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbaţi foarte periculoşi. Autorităţile au anunţat că vor mai muta în locaţia respectivă câteva femei foarte periculoase, conform observator.tv.

"Asasina cu chip de înger", aşa cum a denumit-o presa internaţională, a împuşcat doi bărbaţi şi i-a tăiat bucaţi cu motoferestrăul. Apoi a pus bucăţile în pungi de plastic şi le-a ascuns în pivniţă, acoperindu-le cu ciment. În iunie 2011, rămăşiţele lor au ieşit la iveală în urma introducerii de ţevi în zonă. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă şi s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în puşcărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.