Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume s-a ales cu organele interne deplasate, din cauza hainelor de la filmări - VIDEO

Emma Stone

Actriţa Emma Stone s-a plâns că rochiile de epocă, cu corset, pe care a trebuit să le poarte pentru rolul din filmul ''The Favourite'' i-au ''deplasat'' organele interne, conform unui material publicat de Press Association.

Celebra actriţă joacă în drama de epocă "The Favourite" alături de Olivia Colman şi de Rachel Weisz. Ea a vorbit la Graham Norton Show despre problemele pe care i le-au ridicat rochiile în timpul filmărilor, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Finațelor, Eugen Teodorovici, avertisment pentru bănci:’Dacă vor face asta, vor urma noi măsuri’

"Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (...) În prima lună (de filmări n.r.) nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (...) După o lună toate organele mele interne s-au deplasat - a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca", s-a plâns actriţa.

Acţiunea dramei "The Favourite" se petrece în Anglia secolului XVIII, în timpul războiului cu Franţa, pe când tronul britanic era ocupat de regina Anne, interpretată de Olivia Colman.

Citește și: Salariu colosal! Ce echipă va antrena Laurențiu Reghecampf și cât va câștiga

Rachel Weisz interpretează rolul prietenei şi confidentei reginei, Lady Sarah, iar Emma Stone joacă rolul lui Abigail, verişoara lui Sarah, care ajunge la Curte şi ameninţă să se impună ca noua favorită în cercurile intime ale reginei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.