Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai frumoase actrițe din România spune că e suspectă de cancer

Drama actriţei Aimée Iacobescu pare fără sfârşit! Actriţa a mărturisit că este suspectă de cancer şi că noul tratament recomandat de medici îi pune în pericol viaţa.

Aimée Iacobescu duce o luptă grea cu bolile! Îndrăgita actriţă a mărturisit că trăieşte cu frica de moarte în sân şi că medicii i-au recomandat să facă o serie de analize, fiind suspectă de cancer. Vedeta a mărturisit că medicii i-au recomandat o nouă medicaţie ce presupune un tratament dur, care i-ar putea fi fatal.

Citeşte şi: Acţiuni de amploare ale DIICOT în toată Europa: Capturile sunt fabuloase

„Îmi vor face din nou perfuzii cu nişte medicamente noi, apoi voi pleca acasă. Medicul mi-a spus că nu e cazul să mă interneze, însă dacă mă voi simţi rău, m-a sfătuit să chem urgent Salvarea. Am fost atenţionată că noul tratament va fi destul de dur şi că sigur îmi va fi rău. Mi-e teamă să nu mor. Vineri am făcut coronarografia şi medicii au observat că pereţii vaselor sunt doar puţin îngroşaţi, dar asta e normal la vârsta mea. Aşa că n-am probleme cu inima, dar rămâne să mă trateze pentru tulburările hormonale, afecţiunile plămânilor, plus acea tumoare despre care nu ştiu încă dacă e cancer sau nu. Medicii m-au sfătuit să încep tratamentul având lângă mine o persoană în putere care să mă supravegheze. Dacă mi se face rău în casă, mama poate cel mult să sune la Salvare, dar ea nu se poate deplasa pentru a deschide uşa echipajului. Nu ştiu ce voi face, n-am nicio soluţie. Sper să trec şi peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu”, a declarat Aimée Iacobescu pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi: DNA a reținut un vicepreședinte de Consiliu Județean

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.