Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai importante artere ale orașului Galați va fi închisă timp de o jumătate de an

exploremag.ro
galati

Una dintre străzile importante ale orașului Galați va fi închisă până anul viitor, la sfârșitul lunii mai. Autoritățile locale anunță că restricția care vizează o zonă foarte utilizată de șoferi este necesară pentru realizarea unei lucrări de modernizare.

Una dintre străzile importante ale orașului Galați va fi închisă timp de șase luni și jumătate din cauza unei lucrări de modernizare. Traficul rutier va fi restricționat pe strada Traian Vuia, pe tronsonul cuprins între bulevardele Milcov și Henri Coandă, iar Piața Henri Mathias Berthelot va fi parțial închisă traficului auto, începând din 11 noiembrie 2020 până pe 31 mai 2021, în vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil”, potrivit mediafax.ro.

Citește și: PROTEST la Timișoara: piețarii din Iosefin au ieșit în stradă NEMULȚUMIȚI de închiderea piețelor

Modernizarea străzii face parte dintr-un proiect amplu al Primăriei din Galați. Municipalitatea derulează lucrări pe o axă a orașului care include mai multe străzi importante și bulevarde. Este vorba despre două proiecte cu finanțare europeană care valorează peste 40 de milioane de euro.

„Este o lucrare amplă, se modernizează totul, carosabilul, trotuarele, linia de tramvai, stațiile transportatorului public de persoane, parcările. Facem spații verzi și introducem în subteran cablurile de pe stâlpi. Acesta este doar un sector, lucrarea este mult mai mare. Avem două proiecte în derulare, împreună depășesc suma de 40 de milioane de euro”, a explicat, pentru MEDIAFAX, primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu.

În următoarele șase luni, mașinile, inclusiv autobuzele din oraș, vor ocoli zona vizată de lucrări. Traseele publice de transport vor suferi modificări, așa cum a stabilit Primăria Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.