Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe fotbalistul Anthony de agresiune, și-a retras plângerea

Instagram
Anthony Man Utd

Una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe Antony, fotbalistul brazilian al echipei Manchester United, de ameninţări şi violenţă, a renunţat la plângere, informează presa engleză, citată de RMC.

Rayssa de Freitas, o studentă la Drept, a depus plângerea după un incident într-o maşină în mai 2022, cu câteva săptămâni înainte de transferul brazilianului la Diavolii Roşii. La vremea respectivă, presupusa victimă a declarat că a trebuit să fie spitalizată după ce a fost atacată de jucătorul lui Manchester United în Sao Paulo. Potrivit Telegraph, clubul nu a ştiut de existenţa raportului de poliţie până când acesta nu a fost dezvăluit presei, conform News.ro.

Cu toate acestea, Antony face în continuare obiectul a două plângeri: cea a lui Ingrid Lana, o bancheră în vârstă de 33 de ani, şi cea a Gabrielei Cavallin, fosta sa iubită, pe care ar fi agresat-o de patru ori. Atacantul a negat acuzaţiile şi nu a fost arestat sau inculpat.

Cu toate acestea, el a fost exclus din echipa naţională şi din clubul său. La 10 septembrie, Manchester United a anunţat că revenirea lui Antony va fi amânată "până la noi ordine, pentru a rezolva acuzaţiile". La rândul său, jucătorul a reiterat că această decizie a fost "reciprocă". "Vreau să reiterez nevinovăţia mea în ceea ce priveşte faptele de care am fost acuzat şi voi coopera pe deplin cu poliţia", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.