Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre marile vedete produse de PRO TV a murit într-un accident cu parapanta în Caraiman / VIDEO

protv.ro
ninja warrior

Sfârșit dramatic pentru cel mai bun competitor de la concursul Ninja Warrior. Braşoveanul George Mariș, în vârstă de 32 de ani, a murit miercuri dimineaţă, încercând să-şi ia zborul cu o parapantă rapidă, de pe vârful Caraiman. Nu era pentru prima oară când practica speed flying, un sport cu doar câţiva adepţi în ţara noastră, anunță stirileprotv.ro.

Obişnuit să se desprindă de pe creste și să ajungă în numai câteva minute la poalele munților, George s-a lansat încrezător în aer şi de această dată. Vremea părea perfectă.

Nu se ştie ce s-a întâmplat, probabil că o pală de vânt i-a închis aripa.

Claudiu Vasilescu, Salvamont Buşteni: „Colegii lui ne-au anunţat dimineaţa la ora 8, în jurul orei 8, că unul din grupul lor a căzut şi nu mai răspunde, nu mai are nicio reacţie, nu mai răspunde la telefon. A căzut pe stâncă practic câteva sute de metri, nu avea nicio şansă să supravieţuiască”.

George Mariș era un împătimit al muntelui. Ani la rând a fost pe podium la concursurile de escaladă, iar de ceva vreme se îndrăgostise de speed flying, un zbor în care folosea o aripă de mici dimensiuni, care îi permitea să atingă viteze mari, chiar şi 100 de km pe oră, aproape de stânci.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Liviu o duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana’

„Un sport sport de mare mare risc. Piloţii de obicei au foarte mult control, pentru că nu e chiar o aripă necontrolabilă. Bănuiesc, adică bănuim, nu avem certitudinea, că a fost o decolare ratată. Îmi pare foarte rău, pentru că îl cunoşteam pe băiat, e un foarte bun alpinist, e un om de munte şi cunoştea pericolele”, spune un alt salvamontist.

În ciuda performanţelor, Georgea era un om extrem de discret. Publicul larg l-a cunoscut odată cu difuzarea concursului Ninja Warrior, la PRO TV.

Acum doi ani, George i-a uluit pe telespectatori calităţile sale atletice, dar mai ales prin stăpânirea de sine şi modestia sa. Aşa va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.