Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unai Emery respectă decizia lui Mesut Ozil, de a se retrage din naționala Germaniei

metro.co.uk
Mesut Ozil

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Unai Emery, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută în Singapore, că respectă decizia lui Mesut Ozil de a se retrage din naţionala Germaniei şi vrea ca jucătorul să se simtă ca acasă la formaţia londoneză, informează news.ro

“Noi toţi vrem să îl ajutăm pe Mesut să se simtă acasă aici, alături de noi, ca în familie. Este o familie pentru fiecare jucător. Nu am vorbit cu el despre decizia sa, pentru că a venit duminică pentru a munci şi prefer să îi ofer normalitate în echipă şi să se simtă bine alături de noi”, a spus Emery.

Întrebat ce ar trebui să ştie federaţia germană în privinţa hotărârii lui Ozil, el a răspuns: “Este o decizie personală a lui Mesut şi eu o respect”. “El se gândeşte la ce este cel mai bine pentru el, şi-a explicat decizia şi noi trebuie să îi ajutăm”, a adăugat tehnicianul.

Arsenal Londra se află în Singapore pentru a disputa două meciuri în cadrul International Champions Cup (joi cu Atletico Madrid şi sâmbătă cu PSG).

Mijlocaşul german de origine turcă Mesut Özil şi-a anunţat, duminică, retragerea din echipa naţională, acuzând de "rasism" anumiţi responsabili şi comentatori germani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.