Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde-i lege e şi tocmeală: La un an de la promulgarea legii pentru Autostrada Unirii, lucrările sunt departe de a începe. Ministrul Cuc, la raport

Răzvan Cuc

Viceliderul deputaților PMP Petru Movilă a anunțat că a cerut audierea ministrului Răzvan Cuc în Comisia de transporturi a Camerei Deputaților, din cauza modului defectuos de gestionare a implementării investiției Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, denumită „Autostrada Unirii”.

„Am solicitat audierea ministrului Răzvan Cuc în cadrul Comisiei de Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor. Din cauza gestionării defectuoase a implementării investiţiei Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, consider că este cazul ca acesta să explice de ce, la aproape un an de la promulgarea Legii nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, Autostrada Unirii, încă mai discutăm despre licitaţii şi documentaţii, în loc să asistăm la construcţia efectivă a autostrăzii”, a scris Petru Movilă, duminică, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Deputatul PMP, inițiator al legii privind construirea Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, a adăugat că este o bătaie de joc lipsa de implicare a Ministerului Transporturilor în acest proiect.

„Cred că este momentul ca guvernanţii să explice negru pe alb ce se întâmplă cu Autostrada Iaşi – Tg. Mureş şi de ce, cu tot cu o lege în vigoare, asistăm la o asemenea bătaie de joc. Este strigător la cer modul în care, de la promulgarea legii, au tratat cei de la MT investiţia cât şi ieşenii. N-au găsit nici măcar o minimă doză de implicare şi de responsabilitate. De aceea, Răzvan Cuc trebuie să spună ce anume se întâmplă în acest minister în care fiecare face absolut ce vrea, fără să se ţină cont de absolut nimic”, a conchis Movilă.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, anul trecut, în 7 noiembrie, proiectul de lege privind aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş, denumită „Autostrada Unirii”,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.