Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Unde petrece Gigi Becali noaptea de Revelion

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat la Antena 3, vineri, că dacă altora le place să petreacă de revelion prin dans, muzică, mâncare, artificii, lui îi place să asculte muzica îngerească în Biserică.

Ce faceți de Revelion?

- Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui.

Noi auziserăm că mergeți să petreceți la Poiana Brașov cu 300 de invitați...

- Doaaaaamne, miluiește! Merge familia, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri?... Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele 2 fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie.

De când nu ați mai fost plecat de acasă, așa, pe DN1 sau undeva în stațiune?

- Plec mereu, că mă duc la mănăstiri.

Unde ati fost ultima oara?

- Unde fac eu manastire acuma, la Comanca.

Cand va fi gata?

- O să fie gata în 4-5 ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investitie, ca vor fi 5 biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o sa fie comunitate de calugari, o sa fie un oraș monahal călugaresc. Intr-o parte vor fi barbati si intr-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă barbati, la barbati nu calcă femei.

Ce vă doriți pentru 2022?

- Vedeți, rugaciunile sunt de 3 feluri: una de cerere, cand ceri lui Dumnezeu, a doua de multumire si a treia de slavă lui Dumnzezeu, pentru toate cate a facut nou pentru creatie. Eu de cerere nu pot sa cer decat un singur lucru, adica ce cer de un an jumate, in fiecare zi. Cer - Doamne, arata lumii intregi, pe cuvant asta cer, arata lumii intregi puterea ta a ortodoxiei, ca sa vada ei toate popoarele bogate cum noi romanii nu o sa avem probleme cu Covidul, desi suntem saraci si nu avem medicamente. De un an si jumatate ma rog si a inceput Dumnezeu sa arate cred. Ca uite ca peste tot vad - 200 de mii in Franta, Anglia, la noi 1.500... Și o sa arate mai mult... Asta e rugamimntea mea, in rest, slavă și multumire, pentru tot ceea ce mi-a dat. Nu mai am ce sa cer eu. Mie stii ce mi-a dat? Mie mi-a aratat drumul. Drumul spre mantuire, spre Rai. Sunt multumit si nu vreau mai mult.

Care a fost cea mai mare bucurie în anul acesta 2021, care a fost greu pentru mulți români?

Bucuriile pe care le trăiesc, eu le trăiesc numai în biserică. Bucuriile astea lumești nu mă interesează, sunt pentru mine deșertăciune. Sau dacă vreți, bucuria pe care o trăiesc așa, lumește, este cu nepoțica, când stau și râd cu ea. În rest, celelalte sunt bucurii duhovnicesti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.