Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde se vor da cele mai grele si poate decisive lupte in turul doi

La nivel national diferenta dintre candidatii calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a fost de zece procente. Insa la nivel local, au jost judete in care diferenta dintre cei doi nu a atins nici macar 1%. In aceste judete vor fi date lupte grele intre cei doi candidati pentru a-si le adjudeca. In aceste judete primul loc este inca in joc.

Cea mai grea lupta se va da in judetul Maramures, unde diferenta dintre Ponta si Iohannis a fost de doar 0,09%. Urmatoarele batalii vor fi date in Satu Mare (0,74% difrenta) si Salaj (2,38%). Nici Capitala nu a fost adjudecata de vreunul dintre candidati cu un scor decisiv. Victor Ponta se afla la doar 4,5% in fata lui Klaus Iohannis la Bucuresti.

Sunt si judete insa in care jocurile par a fi facute, si sansele ca aceastea sa isi desemneze alt favorit sunt extrem de slabe. Pe primul loc se afla Sibiul, fieful lui Iohannis, pe  care acesta l-a cucerit du o diferenta de 50,52%. Ponta in schimb si-a adjudecat judetul Giurgiu cu o diferenta de 45,29% fata de urmatorul clasat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.