Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unelte pentru grădină și motocultoare profesionale găsiți pe BricolajMarket.ro

motocultor

Pentru cei care au grijă de casă, dar și de grădină în mod egal există întotdeauna soluții pentru ca munca să fie cât mai eficientă. Uneltele potrivite, dar care să fie și de calitate se găsesc doar la distribuitorii care au făcut din asta o pasiune. Astfel, un magazin online așa cum este și Bricolaj Market este interesat să livreze clienților săi doar produse calitative și la un preț accesibil. În plus și promoțiile pe acest site sunt mereu ofertante. Ce categorii de produse oferă acest magazin care poate fi accesat și online, aflăm în rândurile de mai jos.

Instrumente pentru grădină eficiente, cu accesorii incluse

Munca în grădină implică, bineînțeles, și o serie de instrumente performante care reduc din efort. Astfel, cei care practică activități în grădină știu că au nevoie de motocultoare profesionale, care prin multitudinea accesoriilor rezolvă mai multe operațiuni. Printre acestea se numără și plugul de arat sau plugul de scos cartofi, plus o remorcă.

Acestea prezintă o serie de caracteristici care le fac ideale pentru grădină, dar și la munca câmpului. De exemplu, pornirea electrică și oprirea de siguranță le fac accesibile în special micilor fermieri care își cultivă pământul.

O altă categorie înrudită cu prima se referă la motosapatoare Ruris 1300KS 13CP. Însă acestea din urmă sunt destinate gospodăriilor cu suprafețe mai mari de prelucrat.

Caracteristici comune de la motosape și motosăpătoare

Atât motosapele, cât și motosăpătoarele au în comun o serie de caracteristici care merită menționate. Astfel, pe lângă calitatea garantată a brandului, vorbim aici și de funcția lor principală și anume funcția de săpare.

Pe de altă parte, un avantaj major îl constituie faptul că pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta o serie de accesorii. Acestea funcționează exclusiv prin tractare și nu este nevoie de aprobarea producătorului pentru a fi montate.

Cu ajutorul frezelor de săpătoare montate cu șuruburi pe sistemul de tracțiune sau osia motoare, are loc procesul de săpare.

De specificat este faptul că motosăpătoarele de tip Ruris pot săpa orice tip de sol, indiferent de duritatea lui, până la o adâncime de 36 centimetri.

Pentru grădină se găsesc sisteme și accesorii de irigat

Micii fermieri și pasionații de munca în aer liber știu că pe bricolajmarket.ro se găsesc și alte unelte necesare pentru îngrijirea grădinii, dar nu numai. Astfel, Bricolaj Market are în ofertele sale scule de mână necesare pentru lucrul în grădină, așa cum ar fi trimmere electrice și motofoarfecă.

Sistemele și accesoriile de irigat sunt extrem de necesare mai ales în perioadele de secetă. Pulverizatoarele sunt accesorizate și cu echipamentul necesar de protecție, respectiv mască, ochelari și salopetă. Toate acestea la un preț avantajos pe pagina Bricolaj Market.

Nici căminul nu este neglijat și acesta beneficiază de oferte la diverse produse necesare. Astfel, în oferta magazinului se găsesc bateriile pentru baie și bucătărie sau accesoriile sanitare. Trusa cu diverse scule nu poate lipsi din nicio casă, iar Bricolaj Market oferă și panouri solare termice, modele diverse, pentru cei preocupați de sursele de energie alternativă.

O gamă de produse atractive doar pe pagina oficială a magazinului Bricolaj Market vă așteaptă!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.