Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria restricţionează 24 de ore traficul de peste 7,5 tone pe teritoriul ţării

http://brigadarutiera.ro/
restrictii trafic

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră(ITPF) - Sighetu Marmaţiei că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) - 1.11.2016 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, a precizat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Lungu.

'Restricţia pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj intră în vigoare din această noapte de la ora 23.00 şi se ridică, marţi noaptea la aceeaşi oră. Măsura anunţată de Ungaria a fost luată ca urmare a faptului că pe 1 Noiembrie este zi de sărbătoare naţională. Această restricţie se aplică doar maşinilor de mare tonaj, inclusiv transportatorilor care traversează teritoriul statului vecin", a spus Radu Lungu. Pe toată durata acestei restricţii, şoferii care conduc astfel de maşini vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Potrivit aceleiaşi surse, la reluarea traficului ITPF Sighetu Marmaţiei va lua toate măsurile aflate în competenţă pentru ca traficul de călători şi autovehicule să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.