Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria se află sub atacul fundamentalismului extrem al drepturilor omului - Fidesz

Recentele atacuri la care a fost supusă Ungaria din diferite direcţii poartă marca unui "fundamentalism extrem al drepturilor omului", a apreciat miercuri responsabilul de comunicare al formaţiunii guvernamentale Fidesz, citat de MTI, potrivit agerpres.

"Întărirea apărării la graniţele Ungariei prin reglementări legale a fost supusă la o serie de astfel de atacuri din cauză că organizaţii susţinute de investitorul american de origine ungară George Soros se aşteaptă ca Bruxellesul să sancţioneze Ungaria", a declarat Balasz Hidveghi în cadrul unei conferinţe de presă.

Declaraţie DURĂ a unui lider european: 'Cheltuiţi banii pe alcool şi femei, iar apoi cereţi ajutor!'

Acesta a criticat o decizie anunţată săptămâna trecută de Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg care a amendat Ungaria pentru că nu a primit pe teritoriul său doi solicitanţi de azil din Bangladesh. Hidveghi a calificat decizia CEDO drept "suprarealistă" şi "un exemplu îngrijorător al direcţiei extreme şi distorsionate pe care s-au înscris fundamentalismul drepturilor omului şi modul de gândire din Europa".

Fidesz face apel la guvernul de la Budapesta să conteste decizia CEDO şi să nu cedeze când vine vorba de politica cu privire la imigraţie, rezistând în acelaşi timp tuturor tentativelor de a fi influenţat din exterior, a menţionat politicianul ungar, citat de MTI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.