Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungurii au dat din nou lovitura în plan economic: aeroportul din Budapesta a devenit poarta giganților din China

avion air india

Aeroportul din Budapesta a devenit aeroportul cu cea mai dinamică dezvoltare din regiunea Europei Centrale și de Est în domeniul transportului aerian de marfă, a declarat József Kossuth, directorul de cargo al Aeroportului din Budapesta pentru publicația maghiară Növekedés.hu. El a subliniat că locația excelentă a Ungariei o face atractivă pentru companiile aeriene chineze.

„Este relativ ușor să convingi o companie aeriană chineză să nu zboare două ore până la Amsterdam doar pentru ca mărfurile sale să fie trimise înapoi în Europa Centrală, ci să folosească în schimb aeroportul din Budapesta”, a explicat el, relatează hungarytoday.hu.

Desigur, acest lucru necesită mai mulți ani de negocieri și o muncă de fond serioasă, iar dezvoltarea unui aeroport cargo este o sarcină extrem de dificilă în sine, a adăugat József Kossuth.

„De exemplu, compania chineză Alibaba, una dintre cele mai mari platforme de vânzări online din lume, a ales aeroportul din Budapesta ca sediu pentru Europa Centrală și de Est”, transmite oficialul maghiar.

Partenerul lor este o companie de logistică ungaro-chineză, care a oferit contextul logistic necesar, operațiunile rutiere, transportul vamal digital și distribuția pentru a satisface așteptările ridicate ale companiei globale.

Foto: arhivă; caracter ilustrativ.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.