Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UniCredit Bank și-a numit noul prim vicepreşedinte executiv şi membru al Directoratului

unicredit

Feza Tan şi-a început mandatul ca prim vicepreşedinte executiv şi membru al Directoratului UniCredit Bank, în urma numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România şi a primirii aprobării din partea Băncii Naţionale a României, informează banca printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Feza Tan are o carieră de aproape 30 de ani în sistemul bancar şi o importantă experienţă managerială, ocupând funcţia de CEO al UniCredit Bank Serbia din 2018.

"Sunt onorată să preiau mandatul de Prim Vicepreşedinte Executiv în cadrul UniCredit România, o bancă solidă şi cu o poziţie foarte bună pe piaţa românească. Cred că întreaga mea experienţă e un atu ce mă va ajuta să contribui la planurile de creştere şi creare de valoare pentru clienţii noştri şi sunt nerăbdătoare să continuăm, împreună cu echipa UniCredit România, să construim", a declarat Feza Tan.

Ea şi-a început cariera în banca Yapi Kredi din Turcia în 1993, în poziţia de management trainee în structura de Creditare Corporate, devenind, după doi ani, analist în structura de Creditare Corporate. În 1997, Feza a fost numită Corporate and Project Finance Underwriting manager, la conducerea primei echipe specializate în finanţările de proiecte din Turcia. Din 2001, a devenit head of Corporate and Commercial Credit Underwriting, iar din 2009 a preluat poziţia de head of Corporate and Commercial Credit, pe care a deţinut-o până în 2013, când a fost numită head of Corporate and Investment Banking şi membru al Directoratului. Feza a deţinut şi poziţii de membru ale Comitetului de Credit, Comitetelor de Audit şi Consiliului de Supraveghere pentru entităţile de leasing şi factoring, dar şi pentru trei subsidiare din străinătate ale Yapi Kredi.

Este licenţiată în economie şi a absolvit un program în Managementul Riscului la Manchester Business School.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.