Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioană în Liga a 2-a

prosport.ro
liga 2

Unirea Slobozia poate cuceri matematic, în etapa a 8-a a play-out-ului, care începe joi, titlul de campioană în Liga 2, potrivit Federației Române de Fotbal.

Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde începe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

„Fără victorie în acest play-off în cele șapte etape disputate, argeșenii nu au altă variantă în afara succesului în partida cu AFK Csikszereda de pe teren propriu. Aflată pe locul 6 în clasament, cu 36 de puncte, CS Mioveni trebuie să câștige pentru a mai avea șanse matematice la locul de baraj ocupat chiar de adversara din această rundă, AFK Csikszereda. Distanța dintre cele două este de 4 puncte, cu trei runde rămase de disputat”, scrie frf.ro

O victorie a echipei AFK Csikszereda ar rezolva definitiv situația locurilor de baraj, ultima miză în ultimele două etape fiind stabilirea celei de-a doua echipe promovate direct.

„Gloria Buzău poate fi cea de-a doua formație promovată direct în prima ligă, după Unirea Slobozia, dacă se va impune în partida de vineri, 3 mai, de la Cisnădie, iar AFK Csikszereda nu se va impune la Mioveni. Cu două victorii în ultimele trei etape, formația antrenată de Andrei Prepeliță pare mai aproape ca niciodată de promovare, însă meciul cu CSC 1599 Șelimbăr nu se anunță unul ușor. Chiar dacă nu a înregistrat nicio victorie în acest play-off, formația pregătită de Claudiu Niculescu a arătat un joc bun în ultimele runde, reușind să pună probleme adversarilor”, notează federația.

Conform acesteia, Unirea Slobozia se află la o remiză de a cuceri matematic titlul de campioni în Liga 2, asta pentru că vor întâlni în această etapă, pe teren propriu, formația clasată pe locul secund în clasament, Corvinul Hunedoara.

„Cele două echipe sunt separate de 7 puncte la startul etapei. Unirea și Corvinul și-au împărțit victoriile în acest sezon, Unirea Slobozia câștigând meciul din sezonul regular, scor 3-1, în timp ce Corvinul s-a impus în play-off, scor 1-0”, spun reprezentanții FRF.

Vineri, sunt programate meciurile din penultima etapă a play-out-ului. Miza ultimelor etape a fost lupta pentru evitarea retrogradării, disputată între FC Unirea Dej și CSC Dumbrăvița.

Clujenii au 23 de puncte, fiind la 3 lungimi distanță de CSC Dumbrăvița. În această etapă, Unirea Dej va juca la Piatra Neamț, iar Dumbrăvița se va deplasa la Mioveni pentru duelul cu CFC Argeș. În cazul în care Unirea se va impune, iar Dumbrăvița nu va câștiga, situația echipei retrogradate se va decide în ultima rundă.

Iată programul etapei:

Play-off

Joi, 2 mai, ora 17.00 - CS Mioveni – AFK Csikszereda

Vineri, 3 mai, ora 17.00 - CSC 1599 Șelimbăr – Gloria Buzău

Sâmbătă, 4 mai, ora 12.00 - Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoar

Play-out

Vineri, 3 mai, ora 11.00

Grupa A

CSM Alexandria – CSM Reșița

Ceahlăul Piatra Neamț – FC Unirea Dej

CFC Argeș – CSC Dumbrăvița

Grupa B

Concordia Chiajna – Viitorul Pandurii

CS Tunari – CSA Steaua

CSM Slatina – Progresul Spartac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.