Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unitatea 1 de la CNE Cernavodă intră în programul de oprire planificată

a1.ro
centrala nucleara cernavoda

Unitatea 1 CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată începând cu data de 20 iunie, la ora 11.00 urmând să aibă loc desincronizarea de la Sistemul Energetic Național, anunță Nuclearelectrica.

Opririle planificate reprezintă proiecte complexe, inițiate cu 24 de luni anterior datei planificate, având o echipă de management de proiect, grafic de realizare, planificare de resurse umane și bugetare corespunzătoare. În perioada opririi planificate, se vor efectua lucrări de întreținere, inspecții, prrecum și un program de testare obligatorie, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ion Cristoiu scrie despre cum i-a stricat pandemia planurile lui Klaus Iohannis: 'Au fost gândite de el şi sistemul instituţiilor de forţă'

Decizia de intrare in oprire planificata a Unitatii 1 CNE Cernavoda a fost amanata fata de perioada initiala prevazuta pentru acest proiect, pe fondul contextului international generat de pandemia de COVID-19 coroborat cu masurile aferente Planului de protectie a personalului, similar altor centrale nucleare, pentru asigurarea continuitatii operarii si productiei.

Decizia intrarii in programul de oprire planificata a Unitatii 1 CNE Cernavoda incepand cu data de 20 iunie a fost adoptata de Consiliul de Administratie al SNN intrunit in sedinta in data de 8 mai 2020, in baza analizei tuturor factorilor de impact asupra opririi planificate a Unitatii 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.