Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Agronomică Bucureşti îi ajută pe refugiaţii din Ucraina: 190 de tineri au primit cazare şi masă

newsweek.ro
usamv universitatea Agronomică

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti pune la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina cazare şi hrană, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

"Astăzi, 1 martie, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti a venit în întâmpinarea a 190 de tineri refugiaţi din Ucraina. Pentru aceştia este asigurată cazarea în cămine şi masa la cantina universităţii. Colaborăm îndeaproape cu ambasadele care îşi repatriază cetăţenii din calea violenţelor din Ucraina, pentru a răspunde în cel mai bun mod nevoilor specifice ale fiecărei naţionalităţi, inclusiv prin asigurarea de spaţii de cazare şi masă pe termen mai lung", afirmă sursa citată.

USAMV Bucureşti susţine că este în contact cu autorităţile competente şi ambasadele din România pentru a oferi "un ajutor organizat şi cât mai rapid".

"Suntem solidari cu cei care se refugiază din calea agresiunilor militare tragice şi arătăm sprijinul ferm pentru colegii noştri profesori, pentru studenţi şi tineri care au dreptul la siguranţă şi la educaţie. Cu o mobilizare rapidă le asigurăm 3 mese pe zi, la cantina universităţii şi strictul necesar pentru igiena personală. Le mulţumesc pe această cale tuturor studenţilor şi angajaţilor din cadrul universităţii noastre care se implică exemplar, pentru a îşi ajuta colegii vecini", afirmă rectorul USAMV Bucureşti, Răzvan I. Teodorescu, citat în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.