Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea 'Babeş-Bolyai' din Cluj-Napoca va oferi 2.000 de laptopuri studenţilor cu burse sociale

servuscluj.ro
Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca ubb

Universitatea "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca va oferi 2.000 de laptopuri, achiziţionate din fonduri europene, studenţilor care beneficiază de burse sociale.

"Universitatea 'Babeş-Bolyai' din Cluj-Napoca (UBB) a finalizat achiziţia celor 2.000 de laptopuri destinate studenţilor beneficiari de bursă socială, prin proiectul POC TIC4UBB, contractat în luna iulie 2021. Laptopurile cu conexiune la internet vor fi distribuite, conform unei metodologii, studenţilor care au bursă socială, începând cu toamna anului 2022. (...) Proiectul denumit 'TIC4UBB' este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 7.265.695 lei", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de UBB.

Potrivit sursei citate, contractul de finanţare a fost semnat cu Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale şi a fost depus în cadrul Componentei 1 Acţiunea 2.3.3. apelul 2, Axa Prioritară: Tehnologia Informaţiei si Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă Operaţiunea: Îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, e-incluziune, e-sănătate şi e-cultura, potrivit Agerpres.ro.

"La UBB excelenţa şi incluziunea, în spiritul Uniunii Europene, merg împreună - nu este uşor şi trebuie să fim mereu inovativi, dar suntem nu doar printre cei mai buni, dar şi cei mai mari din ţară - aşa că mă bucură implementarea acestui proiect care va contribui atât la accentuarea digitalizării UBB, cât şi la o mai bună incluziune a studenţilor care au nevoie de suport în acest proces", a declarat, conform comunicatului, rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.