Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj a transferat un atacant argentinian

universitatea cluj u cluj

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe vârful de atac argentinian Federico Anselmo, jucător cu peste 130 de meciuri în primele două ligi din Argentina.

Crescut de clubul Estudiantes de La Plata, Federico Anselmo a debutat la nivel de seniori chiar în Liga Profesional (prima ligă din Argentina) la vârsta de 19 ani în sezonul 2014/2015. A început să se remarce în următorul sezon, când a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru Atlético de Rafaela.

Timp de trei sezoane, Anselmo a îmbrăcat tricoul celor de la Quilmes Atlético Club. A bifat 88 de meciuri în al doilea eşalon din Argentina, marcând 28 de goluri. În 2021 a fost la un pas de promovare, echipa sa ajungând până în finala pentru promovare, unde a cedat la lovituri de departajare. Pe parcursul anului trecut, el a reuşit să înscrie 11 goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei.

Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Estudiantes de La Plata (Argentina), Atlético de Rafaela (Argentina, Unión Santa Fe (Argentina), Argentinos Juniors (Argentina), Independiente Santa Fe (Columbia), Deportivo Maldonado (Uruguay), Palestino (Chile), Quilmes (Argentina).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.