Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova anunţă despărţirea de Mirel Rădoi şi interimatul lui Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu

eurosport.com
Mirel Rădoi
"Drumurile dintre Universitatea Craiova şi antrenorul Mirel Rădoi s-au despărţit. Totodată, Ştiinţa s-a despărţit şi de stafful tehnic format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horaţiu Baciu şi Robert Tufişi. Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu, în timp ce preparatori fizici sunt Cătălin Tudor şi Daniel Ene, iar antrenor cu portarii Daniel Tudor", se arată în comunicarea Universităţii Craiova.

Antrenorul Mirel Rădoi a anunţat, miercuri seara, după înfrângerea cu FC Argeş (scor 1-2), care a dus la eliminarea din Cupa României, că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova la aproximativ patru luni de la preluarea postului.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1, de FC Argeş şi a fost eliminată din faza grupelor Cupei României, competiţie care reprezenta un obiectiv pentru Mirel Rădoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.