Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova anunță prezentarea celui de-al patrulea antrenor principal în acest sezon

universitatea craiova

Clubul de fotbal Universitatea Craiova l-a anunțat marți, într-o conferință de presă, pe bulgarul Ivailo Petev ca noul antrenor principal al echipei. Tehnicianul bulgar (48 ani) a antrenat naționalele Bulgariei şi ale Bosniei-Herțegovina și a pregătit ultima oară pe Ludogoreț Razgrad.

Președintele clubului, Mihai Rotaru, prezent la conferința de presă, l-a asigurat pe noul antrenor că îl va susține necondiționat, conform mediafax.

În replică, Petev a declarat că își dorește să câștige titlul cu Craiova, dar că și că "este timp și pentru asta. În acest moment cel mai important este să pregătim fiecare meci și să-l câștigăm”.

Petev a câștigat titlul de trei ori cu Ludogorets, pe care a preluat-o din liga a treia bulgară, dar a mai activat în carieră, printre altele, și la Levski Sofia sau Dinamo Zagreb.

Acesta va debuta pe banca oltenilor în primul meci al returului sezonului regulat de pe teren propriu, cu Dinamo București.

Bulgarul este al patrulea antrenor al clubului din acest sezon, după Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf și Corneliu Papură.

Universitatea Craiova s-a clasat pe locul 5, la finele turului, cu 23 de puncte, dar are câștigat doar 2 puncte în ultimele 4 meciuri, fiind învinsă de Petrolul Ploești și Rapid București și remizând cu FC Voluntari și U Craiova 1948.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.