Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oltenii făcură spectacol în Europa - La primul meci sub comanda lui Rădoi, Craiova câștigă clar în Conference League

www.digisport.ro
CSU Craiova

Universitatea Craiova a reușit joi seara să se califice în play-off-ul UEFA Conference League, după ce a învins în dubla manșă a turului 3 preliminar pe ucraineenii de la Zorya Lugansk. După 0-1, în deplasare, oltenii au câștigat în retur cu 3-0 (1-0), transmite Mediafax.

Cu Mirel Rădoi aflat la debutul pe banca Universității, craiovenii au făcut un meci curajos și au marcat repede, încă din minutul 5, prin Silva, care a valorificat cu o lovitură de cap, din 6 metri, cetrarea lui Baiaram, din corner.

Oltenii au dominat restul primei reprize, însă cele două-trei ocazii create nu au modificat tabela. Oaspeții au avut și ei o fază de poartă, mingea trimisă cu capul pe final de repriză trecând pe lângă.

Gazdele au avut nevoie de doar 11 minute pentru a rezolva soarta partidei și a calificării. În minutul 53, Baiaram a profitat de o degajare neglijentă a unui fundaș și a șutat din voleu de la 14 metri, fără șansă pentru portarul advers.

Golul de 3-0 a venit după o fază încâlcită. Bancu a profitat de o respingere defectuoasă a portarului ucraineean și a șutat din careu, mingea intrând în poartă după ce a lovit bara și a trecut printre picioarele lui Baiaram.

Au urmat 30 de minute dominate de olteni, însă fără a fi consemnate ocazii importante.

Universitatea Craiova a obținut astfel o victorie cu 3-1 la general, după două manșe, urmând să întâlnească pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva în play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.