Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova-FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 21:00

craiova universitatea

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, scrie Mediafax.

Meciul va consemna debutul lui Victor Pițurcă în funcția de manager general la Universitatea Craiova. Acesta a semnat contractul în luna august, însă a anunțat că își va începe activitatea abia de la 1 septembrie.

Numirea lui Pițurcă, dar și numele adversarului i-au determinat pe fanii Universității Craiova să ia cu asalt casele de bilete. Încă de joi, clubul din Oltenia a anunțat că toate tichetele au fost epuizate, astfel că asistența de pe Stadionul Ion Oblemenco ar trebui să fie de aproximativ 30.000 de spectatori.

Partida le găsește pe cele două echipe în zone diferite ale clasamentului, deși ambele au ca obiectiv câștigarea titlului. Universitatea Craiova ocupă locul al treilea, cu 16 puncte, în timp ce FCSB se află pe poziția 11, cu doar șapte puncte acumulate. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă și-a ridicat moralul după victoria obținută în ultima etapă, 2-1 contra lui FC Viitorul. Înaintea acesteia, FCSB înregistrase cinci eșecuri consecutive în campionat.

De la FCSB ar putea lipsi atacantul Harlem Gnohere, care ar avea kilograme în plus, și noua achiziție Cristi Manea, care ar fi în urmă cu pregătirea fizică. De asemenea, la Universitatea Craiova ar putea să evolueze Andrei Ivan, atacantul întors la formația din Bănie, după experiențele de la Krasnodar și Rapid Viena.

"Nu cred că trebuie să fie emoţii. Din contră! Trebuie să fim fericiţi, lumea este dornică de spectacol, de rezultate bune. Am vorbit cu băieţii şi mai vorbesc, este un meci de fotbal. Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori", a declarat Victor Pițurcă, managerul general de la Universitatea Craiova, înaintea partidei cu FCSB.

"Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari pentru că aşa devin şi eu mai bun. Pentru mine n-ar însemna nimic dacă l-aş învinge pe Piţurcă, ci pentru băieţi. M-aş bucura pentru jucători. Craiova este o echipă ultraofensivă", a spus şi Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.