Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova l-a 'adus acasă' pe Bogdan Vătăjelu, de la Sparta Praga

Bogdan Vătăjelu

Universitatea Craiova a oficializat revenirea lui Bogdan Vătăjelu, pentru care a plătit Spartei Praga suma de 350.000 de euro, potrivit mediafax.ro.

Fundaşul stânga de 26 de ani se întoarce în Bănie după 2 ani şi jumătate petrecuţi în Cehia, la Sparta Praga şi Jablonec, iar acum plecarea lui Nicuşor Bancu din Bănie este iminentă. Internaţionalul român are oferte din Italia, de la Lazio, din Olanda, de la PSV Eindhoven, dar şi din Rusia. „Bancone” are deja 5 sezoane la „U” Craiova şi i s-a promis că va pleca în cazul unei oferte concrete.

Citește și: Lovitură în plin pentru Opoziție! Liviu Dragnea a câștigat

La revenirea în Bănie, Vătăjelu va juca tot cu numărul 5, pe care l-a avut şi înainte la Craiova. Vătăjelu fusese transferat la Craiova de la Metalul Reşiţa, în 2014, pentru 200.000 de euro.

Comunicatul Craiovei privind revenirea lui Vătăjelu: "Bogdan Vătăjelu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 4 ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Bine ai revenit acasă, Bogdan şi îţi dorim cât mai multe meciuri reuşite în alb-albastrul Ştiinţei. Fost căpitan al echipei noastre, idol al tribunelor, peste 100 de meciuri în tricoul alb-albastru, 8 goluri şi 7 pase decisive. Aşa l-am putea descrie cel mai uşor pe cel care ne-a încântat de atâtea ori privirile prin incursiunile de pe partea stângă. Vătă a efectuat vizita medicală în capitală, iar după aceea a sosit în cantonamentul Universităţii Craiova din Neustift im Stubaital, Austria. El se antrenează normal alături de colegii săi în stagiul de pregătire şi şi-a ales deja numărul de pe tricoul de joc: #5.

Citește și: Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

După ce a plecat de la Universitatea în 2017, Vătăjelu a evoluat la Sparta Praga (39 de meciuri, un gol şi 11 pase decisive) şi FK Jablonec (14 meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă). Are şase selecţii şi trei goluri pentru Naţionala Under-17 şi patru selecţii la Under-19. Pentru Naţionala mare a României a debutat într-un meci amical cu Bulgaria, desfăşurat la data de 7 februarie 2015.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.