Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova – U. Cluj | Mirel Rădoi – Am trăit periculos unele momente, chiar şi finalul partidei

mirel radoi

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, că victoria este meritată, deşi adversarii au avut câteva ocazii, toate pornite de la greşeli ale craiovenilor, anunță news.ro.

“O victorie meritată, chiar dacă şi 'U' Cluj a avut câteva situaţii, toate au plecat de la greşelile noastre. Situaţiile lor au fost cadourile noastre. În prima repriză, ne-am apropiat de posesie de 80%, am avut ocazii mari. Dacă marcam din penalti, diferenţa de scor era mai mare, pentru că 'U' Cluj, începând jocul devreme cu dezavantaj, ar fi lăsat spaţii mai mari. Mă minunez de unele ratări, pentru că de pe bancă par ocazii foarte mari. Se întâmplă uneori să fii departe de minge. Am mai avut situaţii mari, dar ne-au lipsit câteva secunde. Am trăit periculos unele momente, chiar şi finalul partidei. Am făcut aceeaşi greşeală, cu retragerea noastră”, a spus Rădoi, potrivit primasport.ro.

Universitatea Craiova a învins sămbătă, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.