Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova - UTA: Laurenţiu Reghecampf le cere jucătorilor săi să iasă din zona de confort

www.bzv.ro
Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a criticat jocul din prima repriză al formaţiei sale şi recunoaşte că sunt lucruri de pus la punct în mecanismul echipei pe care o antrenează, scrie news.ro.

„Avem probleme în anumite momente ale jocului, avem destulă experienţă şi jucători care pot citi jocul foarte bine. Astăzi nu a fost cazul, am jucat foarte prost în prima repriză. Am marcat un gol, e adevărat, dar nu mi-a plăcut. Aştept altceva. Nu ne descurcăm când adversarul se apără organizat. Jucăm foarte lent şi nu reuşim să luăm mingea. Avem momente în care trebuie să ne comportăm mai bine, în special pe contraatacurile adversarilor. Faptul că am marcat trei goluri este un lucru pozitiv. Jucătorii au valoare, dar trebuie să o dovedească, să iasă din zona de confort, trebuie să facem altceva decât ce s-a făcut în trecut, pentru că nu s-a câştigat nimic. Supărat nu sunt, dar mă gândesc cum să aduc soluţii”, a declarat Laurenţiu Reghecampf

Echipa Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.