Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea la care elevii cu nota 10 se înghesuie să studieze

facebook.com
studenti

Un număr de 22 de premianţi ai olimpiadelor naţionale şi internaţionale şi 25 de absolvenţi de liceu care au obţinut notă maximă la examenul de Bacalaureat îşi vor continua studiile la Universitatea Politehnica din Bucureşti, anunţă, joi, instituţia.

“Datorită oportunităţilor oferite de mediul academic al Universităţii Politehnica din Bucureşti, 22 de premianţi ai olimpiadelor naţionale şi internaţionale au ales să urmeze studiile universitare în cadrul acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior. Mai mult, alţi 25 de absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat susţinut anul acesta, îşi vor continua studiile la UPB”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, de Universitatea Politehnica din București.

Sursa citată mai precizează că 17 dintre ei au devenit studenţi ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, patru ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, trei ai Facultăţii de Inginerie în Limbi Străine şi unul al Facultăţii de Ştiinţe Aplicate.

De asemenea, Universitatea Politehnica mai anunţă că, prin decizia conducerii Universităţii Politehnica din Bucureşti, cei 22 de olimpici vor beneficia de o bursă specială, lunară, în valoare de 1.000 de euro, pe toată perioada anilor de studii universitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.