Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Oxford: Riscul de tromboză în urma vaccinării cu serurile Pfizer și Moderna este de 30 de ori mai ridicat decât în cazul AstraZeneca (RT)

vestidinrusia.ro
vaccin covid medic

Universitatea Oxford a publicat un studiu conform căruia pericolul apariției trombozei venoase portale, ca urmare a vaccinării cu serurile dezvoltate de Pfizer și Moderna, este de 30 de ori mai ridicat decât în cazul vaccinului Vaxzevria (AstraZeneca), relatează RT.

”Universitatea Oxford a publicat un important studiu, cuprinzând peste 489.000 de persoane care au primit un vaccin ARNm și care arată că pericolul apariției trombozei venoase portale provocate de aceste vaccinuri (Pfizer și Moderna) este de 30 de ori mai ridicat decât în cazul serului de la AstraZeneca”, se precizează în respectiva postare.

RT menționează că în Italia au fost înregistrate, anterior, patru decese datorate trombozei, după vaccinarea cu serul Vaxzevria (cunoscut înainte sub denumirea AstraZeneca).

La rândul ei, compania AstraZeneca a anunțat că a demarat cercetări pentru a stabili cauzele formării de cheaguri după vaccinarea împotriva coronavirusului cu produsul dezvoltat de ea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.