Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR amenință Guvernul cu moțiunea

UNPR

Liderul grupului UNPR din Senat, Haralambie Vochitoiu, anunta ca va depune saptamâna viitoare la Biroul permanent o motiune simpla împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, 'daca nu se gaseste o solutie de aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara'.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, Haralambie Vochitoiu a redactat o motiune simpla împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, care va fi depusa la Biroul permanent al Senatului, în cursul saptamânii viitoare, fiind anticipata sustinerea larga a majoritatii parlamentare.

'Am tot insistat, iar ieri am ajuns pâna la Cotroceni. Daca pâna saptamâna viitoare nu se gaseste solutia normala de aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara, vom depune aceasta motiune simpla împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu. L-am votat ministru ca sa gestioneze averea acestei tari, nu sa o distruga, sa o falimenteze. Am avut o discutie cu presedintele UNPR, Valeriu Steriu, iar în urma acesteia am decis sa avem o ultima discutie cu prim-ministrul Dacian Ciolos', arata Vochitoiu în comunicat, mentionând ca marti a discutat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si cu liderul grupului senatorilor social-democrati, Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.