Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR dă lovituri PSD și PNL în Brașov

UNPR

Pe fondul luptelor pentru putere din interiorul PSD şi PNL, UNPR dă lovituri în teritoriu, cu doar câteva zile înainte de închiderea termenului legal pentru depunerea de candidaturi.

La Braşov, doi dintre „locotenenţii” fostului preşedinte liberal Aristotel Căncescu au venit în UNPR.

Este vorba de doi dintre „locotenenţii” fostului preşedinte al PNL Braşov, vechiul liberal Aristotel Căncescu. Urmează ca şi alţi membri importanţi să părăsească corabia liberală, optând pentru filiala UNPR, condusă de senatorul Sebastian Grapă, el însuşi provenit din vechii liberali.

Octavian Buta, viceprimarul Comunei Cristian, cea mai bogată comună a Ţării Bârsei, a depus ieri adeziunea la UNPR, partid din care va candida la funcţia de primar. Cei mai mulţi liberali l-au urmat şi, probabil, că vor obţine majoritate în viitorul consiliu local, care va fi ales în 5 iunie, Buta având cele mai mari şanse să devină primarul localităţii.

O situaţie asemănătoare s-a întâmplat şi în Comuna Hărman, unde liberalul Dumitru Mălinaş, tot un susţinător al lui Căncescu, fost consilier judeţean şi om de bază în vechiul PNL, s-a înscris în UNPR, partid de pe lista căruia va candida la funcţia de primar al comunei.

Pe de altă parte, și din PSD, vor pleca spre UNPR membri marcanţi ai partidului, în frunte cu un vicepreşedinte. Motivul reorientării de la stânga spre centru este conflictul major din interiorul filialei pesediste, declanşat de demisia lui Niţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.