Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR și-a pus șef care să coordoneze Departamentul de Strategie şi Relaţii Mass-Media

unpr oprea

Vicepreşedintele UNPR Bucureşti, Vasile Gherasim, a fost desemnat, miercuri, de Biroul Permanent al organizaţiei, să coordoneze Departamentul de Strategie şi Relaţii Mass-Media. Potrivit sursei citate, organizaţia UNPR Bucureşti a aprobat, în cadrul şedinţei Biroului Politic Permanent, principalele acţiuni şi etape în vederea participării la alegerile locale din iunie 2016.

Astfel, desemnarea candidatului la Primăria Capitalei şi a candidaţilor la primăriile de sector se va face în termen de maximum 14 zile. "Conform aprobării Biroului Politic Permanent al Municipiului Bucureşti, la fiecare sector, în baza competiţiei interne, au fost desemnate 50 de persoane pentru a fi selectate ca şi candidaţi pe listele de consilieri. Din cei 50 de candidaţi propuşi de fiecare sector în parte, Biroul Politic Permanent al Municipiului Bucureşti a aprobat efectiv lista de candidaţi conform legii la fiecare sector, în funcţie de numărul stabilit prin legea electorală, precum şi un spor de 50% pentru asigurarea supleanţilor", precizează sursa citată.

Candidaţii de consilieri în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti vor fi stabiliţi cu respectarea aceloraşi criterii ca şi în cazul consilierilor locali şi a opţiunilor candidatului la funcţia de primar general, se mai arată în comunicatul citat, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.