Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR îşi continuă ofensiva: Întâlnire importantă a oamenilor lui Gabriel Oprea - ce îşi propun pentru europalamentare şi prezidenţiale

UNPR

UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, continuă să se întâlnească în teritoriu. Titus Bojin, fost preşedinte al CJ Timis. a fost ales lider al filialei Timiş. UNPR anunţă că nu are nicio legătură cu cei de la PMP, dar nici aceleaşi obiective. Mai mult, oamenii lui Gabriel Oprea şi-au stabilit obiectivele pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2019.

"La conferinţa judeţeană a UNPR Timiş au fost prezenţi 319 delegaţi. La conferinţă a participat preşedintele UNPR Ion Răducanu, dar şi secretarul general, Nuţu Fonta.

A fost adoptat programul organizaţiei pentru perioada următoare în perpectiva alegerilor europarlamentare, prezidenţiale şi parlamentare. A fost adoptată Rezoluţia Conferinţă şi Declaraţia de Reunire a Basarabiei cu România. În cadrul Conferinţei a fost ales noul organ de conducere a organizaţiei judeţene. Noul preşedinte este Titus Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

În luările de cuvânt s-a pus accent pe mmenţionarea faptului că UNPR este un partid de sine stătător, încris în registrul partidelor politice, care nu are nicio legătură cu PMP cu atât mai mult cu cât astăzi are loc şi conferinţa de alegeri la organizaţia PMP Timiş. Cei prezenţi şi-au reiterat hotărârea de a strânge rândurile partidului şi a creşte numărul membrilor de partid pentru atingerea criteriului de performanţă stabilit.

Conferinţa s-a desfăşurat într-o atmosferă de totală încredere în conducerea partidului pentru atingerea obiectivului propus, convinşi că niciodată tot ce e românesc nu piere ", se spune într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.