Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR Mehedinti are un nou lider

UNPR

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, este noul presedinte al Filialei Mehedinti a Uniunii Nationale pentru Progresul României (UNPR) , vechiul lider al progresistilor, Alin Nicolicea, urmând sa preia atributiunile prim-vicepresedintelui, a declarat  deputatul Eugen Nicolicea.

Potrivit sursei citate, schimbarea a survenit în urma fundamentarii strategiei fortelor de centru-stânga de a obtine un procent cât mai mare pentru candidatul la functia de presedinte al României, Victor Ponta.
'Nu este un secret pentru nimeni, dar primarul Constantin Gherghe este sustinut de aproape jumatate din electoratul mehedintean. În afara de asta este un om politic apreciat în judetul Mehedinti', a precizat Nicolicea.
La rândul sau, Constantin Gherghe a aratat ca a ales sa faca parte din rândurile UNPR fiindca acesta 'ofera stabilitate politica, iar în perspectiva, UNPR va avea un cuvânt greu de spus pe scena politica din Mehedinti si la nivel national'.
Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, s-a înscris luni, 13 octombrie 2014, în UNPR. El a fost liderul organizatiei PDL din Drobeta Turnu Severin, fiind înlocuit din functie în primavara anului 2013.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.