Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR, replică pentru Liviu Dragnea: pune CRUCE moțiunii de cenzură a PSD

psd unpr

Liderul PSD, Liviu Dragnea, împreună cu copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au anunțat că analizează oportunitatea depunerii unei moțiuni de cenzură. Liderul UNPR, Valeriu Steriu, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că un astfel de demers poate fi considerat ”neserios” pentru că în acest moment o moțiune de cenzură nu poate trece fără cele 48 de voturi ale UNPR, decât dacă PSD va solicita sprijinul PNL.

Citește și: Dragnea şi Tăriceanu, planuri pentru demiterea Guvernului

”Noi nu am participat până acum la o discuție în acest sens. Sunt convins că dacă ea ar prezenta interes am fi invitați, dacă ar prezenta interes pentru a trece o moțiune de cenzură, pentru că la ora actuală o moțiune de cenzură nu poate trece fără voturile UNPR, decât dacă este invitat ca și grup PNL să participe la o astfel de decizie.

Tocmai de aceea probabil că o inițiativă de acest gen, dacă ar fi serioasă, ar trebui să pună în primul rând pe masă motivele, să vedem despre ce vorbim. În general, UNPR nu a încurajat moțiunile de cenzură, acestea fiind factor destabilizant politic, până la urmă, mai ales că în perioada următoare aproape toți parlamentarii sunt implicați în campania electorală pentru alegerile locale, iar în cele trei săptămâni rămase după această perioadă de campanie electorală vom avea cu siguranță foarte multe proiecte la nivel parlamentar de finalizat”, a declarat Valeriu Steriu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Valeriu Steriu a precizat că UNPR nu a fost convocat la o discuție în acest sens de către cei de la PSD. ”Așteptăm cu interes. Deocamdată nu a fost lansată o invitație în acest sens. Ne putem întâlni în orice zi”, a mai precizat liderul UNPR.

PSD și ALDE au anunțat posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură, dar nu l-au

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.