Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR se relansează: Alegeri în prezenţa primarului municipiului Baia Mare (FOTO)

UNPR vrea să revină în forţă pe scena politică, sprijinindu-se pe numeroşii aleşi locali pe care îi are în toată ţara. După ce Traian Băsescu a anunţat că PMP va denunţa fuziunea cu UNPR, chestiune cerută deja de UNPR  în instanţă, formaţiunea înfiinţată de Gabriel Oprea reporneşte la drum, cu un an înainte de alegerile europarlamentare.

La Conferința Județeană a UNPR Maramureș de vineri, 25 mai, au avut loc alegerile organizației. Alături de cei 216 delegați a mai participat și președintele UNPR, fostul deputat Ion Răducanu, împreună cu secretarul general UNPR, Nuţu Fonta. A fost validat ca preşedinte al organizației UNPR Maramureş Ioan Cheudan, cu un număr de 196 de voturi. La eveniment a participat şi primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cel care a fost ales în 2016 din partea unei alianţe din care a făcut parte şi UNPR.

La ora actuală, în județul Maramureș, UNPR are trei primari, doi viceprimari şi 48 aleşi locali.

În cadrul conferinței, președintele Ion Răducanu a explicat care este stadiul procesului privind ruperea fuziunii cu PMP şi a prezentat situaţia financiară a partidului, dezminţind zvonurile apărute zilele trecute legat de această problemă. "UNPR nu are probleme financiare, iar protocolul privind fuziunea cu PMP nu mai există, acesta fiind încălcat de la bun început, cu bună știință de către PMP. Noi avem drumul nostru și vom continua în formula actuală", a declarat Răducanu.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.