Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR spune că a găsit primarul pentru București: ”E varianta câștigătoare”

ilie nastase

Secretarul general adjunct al UNPR, senatorul Ion Toma, a afirmat vineri seara, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa "una dintre variantele câştigătoare" pentru Primăria Capitalei este Ilie Năstase şi a adăugat că UNPR are "câţiva candidaţi extraordinari" la primăriile de sector.

Toma a opinat că UNPR şi PSD vor rezultate mai bune dacă nu vor avea candidaţi comuni şi că opţiunea sa pentru Primăria Capitalei este ca UNPR să aibă candidat propriu. "Părerea mea o ştiţi şi cred că convine şi PSD-ului. Cred că împreună am obţine mai puţin decât dacă am merge singuri. Am optat întotdeauna pentru a merge singuri în alegeri, cum optez şi pentru Bucureşti să avem candidatul nostru. Iar unul dintre candidaţi, avem câţiva candidaţi extraordinari la sectoare, foarte buni, tineri, până în 40 de ani, oameni de nota 10, cum încercăm şi după mine cred că Ilie Năstase, faţă de ce s-a lansat până acum, va fi una dintre variantele câştigătoare ale UNPR-ului şi ale Bucureştiului", a declarat Ion Toma, preşedinte al UNPR Olt.

Citeşte şi: BOMBĂ SUA și puterile europene au lucrat cu Rusia pentru destrămarea Ucrainei

Purtătorul de cuvânt al UNPR, deputatul Luminiţa Adam, a menţionat că în prezent progresiştii nu au finalizat sondajele interne privind municipiul Bucureşti şi nu au ajuns "la o concluzie clară". Întrebată dacă în Bucureşti UNPR va avea candidat propriu la fotoliul de primar general sau va susţine candidatul PSD, Luminiţa Adam a spus că "UNPR încă nu a ajuns la o concluzie". "Încă discutăm pentru că noi analizăm cele mai bune posibilităţi din punct de vedere al UNPR-ului. (...) ne dorim ca UNPR-ul să facă un scor foarte bun, (...) şi analizăm posibilităţile. (...) Dacă noi vom considera că mergând singuri vom scoate un scor mai bun, categoric vom merge singuri, dacă vom considera că în alianţă vom scoate un scor mai bun, vom opta pentru alianţă. În momentul acesta nu am terminat toate sondajele interne pentru a lua o concluzie clară în ceea ce priveşte candidatura noastră la nivelul Capitalei", a mai spus reprezentantul progresiştilor, conform Agerpres.

Citeşte şi: Apare o nouă televiziune pe piaţa din România: Banii vin direct de la buget

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.