Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unsprezece persoane au primit amenzi, iar alte trei sunt cercetate penal, după ce nu au respectat autoizolarea

amenda

Unsprezece persoane au primit amenzi, iar alte trei sunt cercetate penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au ieşit din locuinţe, deşi se aflau în regim de autoizolare în contextul epidemiei de COVID-10.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad, Lucian Cozma, a declarat, luni, că în urma verificărilor efectuate de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, unii dintre cei aflaţi în autoizolare nu se aflau la domiciliu. Astfel, valoarea totală a amenzilor aplicate este de 69.000 de lei, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Pe lângă cei amendaţi sau cercetaţi penal pentru că nu au respectat regimul autoizolării, alte două persoane sunt cercetate pentru fals în declaraţii, după ce au minţit la graniţă că au venit din Germania, deşi veneau din Italia.

Luni, au ieşit din carantină primii dintre cei aflaţi în centre speciale din judeţul Arad, fiind vorba despre 11 persoane. În judeţ se mai află în carantină 135 de persoane, iar în autoizolare, alţi 915 cetăţeni. De la instituirea măsurii, 272 de arădeni au ieşit din autoizolare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.