Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Untul de cacao, ideal pentru pielea uscată

clickpentrufemei.ro
unt cacao

Cu o textură bogată și cremoasă, untul de cacao este sursă bogată de acizi grași și compuși hidratanți, despre care se știe că acționează foarte bine pe pielea uscată, potrivit Click Pentru Femei. Dacă și tu ai tegumentul uscat și nu știi ce să mai folosești pentru a-i reda catifelarea, iată cum poți folosi untul de cacao.

Citeşte şi: Descoperire REVOLUŢIONARĂ: Cercetătorii, la un pas să VINDECE obezitatea

Aplicare directă

Folosește unt de cacao direct pe piele, lasă-l să acționeze 20-25 de minute și apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de 3-4 ori pe săptămână. Vei obține rezultatele dorite: o pielea hidratată și catifelată!

Unt de cacao și ulei de nucă de cocos

Topește 6-7 linguri de unt de nucă de cocos, pe care-l amesteci apoi cu uleiul de cacao. Toarnă uleiurile într-un recipient de sticlă, lasă-l să se răcească și după care poate fi folosit. Masează pielea 5 minut cu amestecul obținut, apoi lasă-l să acționeze 25 de minute. Clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de 3 ori pe săptămână pentru o piele catifelată și hidratată.

Unt de cacao și miere

Pune într-un bol 1 lingură de unt de cacao și două linguri de miere. Amestecă, după care aplică pasta obținută pe întreaga suprafață a pielii. Las-o să acționeze 30 de minute, apoi clătește cu apă călduță. Tratamentul se folosește o dată pe săptămână.

Unt de cacao și unt de shea

Pune într-un bol trei linguri de unt de cacao și trei linguri de unt de shea. Aplică amestecul obținut pe piele, lasă-l să acționeze 25 de minute, după care clătește cu apă călduță. Pentru cele mai bune rezultate, repetă tratamentul de 3-4 ori pe săptămână.

Unt de cacao și ulei de măsline

Pune la încălzit o lingură de ulei de măsline, pe care o amesteci cu o lingură de unt de cacao. Lasă pasta obținută să se răcească. Masează cu ea pielea, prin mișcări circulare și blânde. Las-o să acționeze 15 minute sau până când este absorbită de piele.

Citeşte şi: STUDIU - Inflamația 'antrenează' pielea pentru o însănătoșire mai rapidă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.