Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din cei 31 de pacienţi cu COVID-19 din Brăila, care au refuzat internarea, refuză în continuare să meargă la spital

Mindcraft Stories
coronavirus simptome

Unul din cei 31 de pacienţi cu COVID-19 din Brăila, care au refuzat internarea în urma unei decizii a Curţii Constituţionale, privind neconstituţionalitatea unor măsuri împotriva pandemiei de coronavirus, refuză în continuare să meargă la spital, potrivit informaţiilor făcute publice de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc.

"Avem la nivelul judeţului Brăila 31 astfel de pacienţi care au refuzat internarea. Au fost sunaţi de DSP, 30 au înţeles noile prevederi ale legii. Există o persoană care refuză în continuare, dar prin decizia DSP, pe care o va contesta, ulterior, în instanţă, tot la spital va ajunge pentru 48 de ore, pentru a i se face o evaluare completă. Legea spune că fiecare pacient pozitiv COVID-19 are astăzi obligaţia de a sta în spital măcar 48 de ore, pentru o evaluare completă", a declarat Boboc, potrivit agerpres.ro.

Citește și: PSD a răbufnit! Președintele, direct vizat: 5 întrebări pentru președintele Iohannis și PNL

Noua lege care a intrat în vigoare marţi, 21 iulie, permite, în anumite condiţii, din nou, izolarea, carantina şi decizia medicului ca pacientul cu o boală infecţioasă să rămână în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.