Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din cei mai mare afaceriști din imobiliare din România scutură guvernul Ciolacu: A venit momentul

ciolacu transporturi

Omul de afaceri Florin Poştoacă, partener în cadrul Nordis Group, subliniază nevoia ca autorităţile să fie „foarte atente” în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene, investiţiile făcute de autorităţi din fonduri influenţând favorabil mediul de afaceri privat, scrie News.ro.

„Eu cred că în ultimii trei-patru ani mediul privat a susţinut destul de mult economia, avem creştere economică şi acu cred că a venit şi rândul Guvernului să sprijine mai mult această creştere economică şi să ajute prin proiectele de infrastructură demarate”, a declarat el la Conferinţa Roinvest – Ediţia a IV-a, organizată de Agenţia de presă News.ro, în parteneriat cu Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox.

„Cred că sunt anumite domenii care trebuie sprijinite inclusiv partea de construcţii. Aici, dacă ne uităm pe datele statistice de anul trecut, undeva incidenţa în PIB a fost de 7% din domeniul construcţiilor. Acel 7% se compune şi din mediul privat, şi din investiţii guvernamentale. Cred că acum suntem la o răscruce de drumuri, în care putem creşte foarte mult ceea ce înseamnă România, economia în funcţie de direcţia pe care o vom alege. Din punctul de vedere al mediului privat şi partea de investiţii. Cu toţii ne uităm către fondurile europene, către absorbţia lor şi mai ales către ce se vor duce. Eu cred că în ultimii trei-patru ani mediul privat a susţinut destul de mult economia, avem creştere economică şi acu cred că a venit şi rândul Guvernului să sprijine mai mult această creştere economică şi să ajute prin proiectele de infrastructură demarate, prin construcţia de spitale, prin tot ceea ce se face în momentul de faţă în România”, a afirmat Florin Poştoacă luni, în cadrul evenimentului.

Acesta se arată încrezător că economia va creşte semnificativ în următorii ani, în România.

Poştoacă admite că discuţiile pe tema măsurilor fiscale „amplifică tensiunea” în mediul de afaceri, însă se arată optimist şi este de părere că România se află într-un moment propice investiţiilor.

Parteneri ai evenimentului sunt Agista, Banca Transilvania, Nordis Group şi Philip Morris România.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.