Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din cele trei centre de vaccinare din Slatina a fost închis din lipsă de solicitări

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Unul dintre cele trei centre de vaccinare din municipiul Slatina a fost închis în condiţiile prezentărilor tot mai reduse pentru efectuarea vaccinării împotriva COVID-19, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Gabriela Gogiu.

Reprezentantul DSP Olt a subliniat că în Slatina au rămas deschise două centre de vaccinare, cu trei fluxuri, acestea funcţionând în clădirea fostului Colegiu Agricol "Carol I".

Totodată, în judeţul Olt mai funcţionează câte un centru de vaccinare în municipiul Caracal şi în oraşele Corabia, Balş, Scorniceşti şi Drăgăneşti-Olt, potrivit Agerpres.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Olt au fost administrate 124 de doze de vaccin anti-COVID, iar de la începutul campaniei au fost efectuate aproape 285.000 de vaccinări.

Cu câte trei doze de ser au fost vaccinate circa 35.000 de persoane, cu două doze - aproximativ 107.800 persoane şi cu o doză - circa 142.100 persoane.

Peste 10.000 dintre persoanele vaccinate în perioada septembrie - octombrie anul trecut au primit şi tichete de vaccinare, distribuite în trei tranşe, procesul de distribuire a tichetelor urmând să continue pe măsură ce va fi primită finanţarea în acest scop.

Purtătorul de cuvânt al DSP Olt a menţionat că instituţia a transmis la finalul lunii ianuarie o cerere de finanţare a tichetelor pentru persoanele vaccinate cu schema completă în ultimul trimestru al anului trecut, în prima lună din anul în curs, precum şi un număr estimat pentru luna februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.