Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre bătăușii celor doi polițiști din Brăila a fost reținut: Va fi dus la judecător, cu mandat de arest preventiv

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi polițiști au fost atacați și lăsați fără stația din dotare de niște petrecăreți din Brăila, la care au intervenit pentru a le solicita să dea muzica mai încet, aceștia fiind reclamați de vecini. Oamenii legii au deschis anchete și fac cercetări pentru ultraj și furt, un bărbat fiind reținut.

Petrecerea a avut loc vineri noaptea într-un imobil din municipiul Brăila, iar o patrulă de polițiști le-a solicitat participanților să dea muzica mai încet, după ce au fost primite reclamații de la vecini, scrie mediafax.ro.

Pentru că nu au dorit să facă acest lucru, polițiștii au încercat să-l legitimeze pe proprietar, moment în care acesta a devenit violent și a fost încătușat.

Ulterior, polițiștii au fost agresați de cumnatul proprietarului iar în timpul conflictului una dintre stațiile radio de emisie recepție cu care era dotată patrula de Poliție a dispărut.

Cei doi bărbați, dar și ceilalți participanți la petrecere au fost duși la secția de Poliție, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj și furt calificat.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Victor Vâlcovici, era muzica prea tare. S-au deplasat la fața locului polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, ocazie cu care proprietarul imobilului, în vârstă de 32 de ani, a refuzat să se legitimeze și a devenit violent. Polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia. În timp ce îl conduceau la mașină, au fost agresați de cumnatul acestuia, de 50 de ani. În acest timp, unuia dintre polițiști i-a căzut terminalul Tetra, care a fost sustras de persoanele aflate la fața locului. Terminalul Tetra a fost scos din sistem”, a anunțat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cumnatul proprietarului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.