Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea rupe tăcerea: De ce a fost la Înalta Curte

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi

Scandalul din urmă cu câteva zile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie e departe de a se încheia. Liviu Dragnea a fost flancat la ieşire de mai mulţi 'bodyguarzi' despre care s-a spus că fac parte dintr-un clan interlop. Aceştia au fost văzuţi lângă secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu şi s-a speculat că acesta a fost cel care i-a adus.

Citește și: Ministrul Muncii a recunoscut! Ce s-ar putea întâmpla cu salariile angajaților dacă se vor muta contribuțiile pe angajat

Unul dintre 'bodyguarzii' lui Liviu Dragnea s-a decis să rupă tăcerea. Simpatia faţă de PSD l-a făcut pe unul dintre apărătorii lui Liviu Dragnea să meargă la Instanţa Supremă, unde i-a făcut cale liberă şefului PSD, printre jurnalişti şi contestatari. Asta susţine bărbatul, într-o reacţie pentru Realitatea TV. ”Intenția mea nu a fost să apar în presă. Doar am fost prezent într-un moment imortalizat de aceasta. Nu am fost chemat de nimeni, doar spiritul civic și simpatia faţă de PSD m-au făcut să părăsesc biroul și să merg la ÎCCJ. Acolo am întâlnit atât cunoscuți, cât și necunoscuți. Nu am deranjat pe absolut nimeni, nu am luat parte la mascarada creată de niște așa-ziși 'jurnaliști'", a afirmat bărbatul.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea: Ce salariu are, de fapt, liderul PSD

Acesta susține că i s-au adus tot felul de injurii și acuzații și spune că nu înțeleg de ce presa folosește termeni precum ”interlop” și ”mafiot” când vorbește despre el. ”Nu înțeleg de ce dânșii susțin atât de vehement faptul ca am făcut o ilegalitate fiind acolo. Nu înțeleg care este fapta pe care am comis-o”, a mai precizat bărbatul, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.