Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei de rugby a 'trifoiului', irlandezul Rob Kearney, se retrage din activitate

scrumhalfconnection.com
rugby

Fostul internaţional irlandez Rob Kearney, unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei de rugby a "trifoiului", a anunţat că se va retrage din activitate după partida pe care selecţionata Barbarians, la care a fost invitat, o va susţine sâmbătă contra Samoa, pe stadionul Twickenham din Londra, scrie Reuters.

În vârstă de 35 de ani, Kearney a îmbrăcat de 95 de ori tricoul verde al Irlandei, cu care a câştigat de patru ori trofeul Turneului celor Şase Naţiuni, de două ori cu Mare Şlem, iar între 2009 şi 2013 a fost component de bază şi al celebrei selecţionate "Leii" britanici şi irlandezi.

Kearney a jucat ultima dată pentru Irlanda la Cupa Mondială 2019 din Japonia, unde a ajuns în sferturile de finală.

''Întotdeauna a fost un vis să joc pentru selecţionata Barbarians. Sunt recunoscător pentru faptul că mi-a oferit oportunitatea să disput ultimul meu meci pentru ea'', a spus Kearney, pe Twitter.

El a evoluat pentru clubul irlandez Leinster timp de 15 ani, apărând în 219 meciuri, iar şase luni a jucat pentru australienii de la Western Force.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.