Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai cunoscuți stareți din România este în STARE GRAVĂ: Călugărul s-a infectat cu noul coronavirus și este la terapie intensivă

manastirea-lainici.ro
Ioachim Pârvulescu IPS Irineu

UPDATE

Se pare că părintele Nicodim, cel cu care era internat starețul Ioachim, a murit, potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO.

 

Știrea inițială

Starețul uneia dintre cele mai apreciate și cunoscute mănăstiri din Oltenia s-a infectat cu noul coronavirus și se află în stare gravă, la terapie intensivă.

Ioachim Pârvulescu, starețul mănăstirii Lainici, din Defileul Jiului, are COVID-19 și a fost internat la Târgu-Jiu. Inițial, starețul nu a avut nevoie de ajutorul aparaturii medicale, dar, pentru că boala a evoluat extrem de repede, medicii l-au conectat la un ventilator și a fost plasat în secția ATI. Alături de Ioachim Pârvulescu se află, în același spital, și un alt părinte de la Lainici.

Din toată obștea monahală a mănăstirii din nordul Gorjului doar cei doi au fost depistați pozitivi cu noul virus. Surse spitalicești au precizat pentru STIRIPESURSE.RO că situația starețului nu este una care să evolueze spre bine, deocamdată, dar medicii fac toate eforturile pentru a-l salva pe Ioachim Pârvulescu. Surse din cadrul Mitropoliei Olteniei au precizat pentru STIRIPESURSE.RO că starețul mănăstirii Lainici a fost internat în urmă cu câteva zile la spitalul din Târgu-Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.